Sosyal Sorumluluk Projesi
14 Aralık 2023, Perşembe

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz akademik personeli Dr. Öğr. Üyesi Hazal Koray ALAY yürütücülüğünde Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencileri ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Batman’ın dezavantajlı mahallelerinden birinde yer alan Aydınkonak İlkokulu’nun tüm öğrencilerin davet edildiği projede Dr. Öğr. Üyesi Hazal Koray ALAY  ‘Doğadan bir sahne’ adını verdikleri projenin amacının, tiyatro gösterisinin içindeki mesajlarla çocuklarda doğaya ve çevreye karşı bir farkındalık oluşturmak, eğlenerek öğrenmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Hazal Koray ALAY, tiyatro oyununu yazan Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencisi Zehra Saruhan’a, tiyatro oyununu öğrencileriyle büyük bir emek vererek sergileyen Kültür Meslek lisesi öğretmenleri Hasibe Konakçı Yağız ve Hatice Suzan Yılmaz’a  teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

Aydınkonak İlkokulu Müdürü Abdulbaki Gül‘de  Dr. Öğr. Üyesi Hazal Koray ALAY’a teşekkür plaketini takdim etti. Tiyatro gösterisindeki performanslarından dolayı 23 lise öğrencisine hediyeleri ve teşekkür belgeleri takdim edildikten sonra, ilkokul çocuklarına tohumlu kalemler ve ikramlıklar dağıtılarak gösteri sona erdi.