Ferhat Nasıroğlu Rektör Demir’i Ziyaret Etti

06.03.2021

İlimizin sevilen ve önde gelen iş insanlarından Ferhat Nasıroğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ferhat Nasıroğlu, Prof. Dr. İdris Demir’e rektörlük görevinde başarılar diledi.

Batman Üniversitesinin kendisi için çok önemli olduğunu ve babası Merhum Necat Nasıroğlu’nun da Batman Üniversitesine önemli katkılarda bulunduğunu anlatan Nasıroğlu, üniversitemizin gelişimini desteklemek amacıyla yapılacak tüm çalışmalarda yer almaktan çok mutlu olacağını belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ile her türlü istişareye hazır olduklarını ifade eden Nasıroğlu, geleceğin yetişmiş insanlarının Batman Üniversitesinde eğitim görmelerinden onur duyacaklarını kaydetti.

Merhum Necat Nasıroğlu’nun da Batman Üniversitesinin gelişimi adına önemli eserleri hayata geçirdiğini anlatan Rektör Demir, Ferhat Nasıroğlu’nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Merhum Necat Nasıroğlu’nun Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin yapımı ile Hatıra Ormanının oluşmasına yaptıkları katkılardan dolayı Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür eden Prof. Dr. İdris Demir, günün anısına Nasıroğlu’na hediye takdim etti.