Rektör Demir 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadın Personellerimizi Ziyaret Etti

08.03.2021

Kurum içi ilişkileri önemseyen ve bu anlamda üniversitemiz personeli ile samimi ilişkiler kurmayı hedefleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın personeli ziyaret ederek onlara karanfil verdi.

Rektör Demir, toplumun temelini oluşturan kadınların hayatımızı da şekillendirdiğini ifade ederek kadının sosyal hayatın içerisindeki yerine dikkat çekti.

Kaliteli ve nitelikli bir neslin kadın eliyle var olacağına inandığını belirten Rektör Demir, kadınların toplum içerisinde gereken özeni ve saygıyı görmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

Kadınların her alanda söz sahibi olarak hayatın içerisinde aktif bir şekilde bulunmaları için Batman Üniversitesi olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, kadına önem veren bir toplumu el birliği ile oluşturabileceğimizi kaydetti.

Kadınların bulunduğu alanlara yaptıkları katkıları çok kıymetli bulduklarını ifade eden Rektör Demir, kadınların her gün hatırlanarak aynı saygıyı görmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.