Rektör Demir İlk Senato Toplantısını Gerçekleştirdi

25.02.2021

Üniversitemizin en yüksek karar organı olan senatomuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir başkanlığında bir araya geldi. Üniversitemiz Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Rektör Demir, göreve gelmesiyle birlikte yapılan bu ilk toplantının hayırlı olmasını diledi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından bildirilen “Yeni Korona Virüs Hastalığı Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri” ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde uygulamalı eğitimlerin ve uzaktan eğitimlerin sağlıklı ve risksiz olarak gerçekleştirilmesi için uygulanacak yöntemler konusunda fikir alışverişi yapıldı. Öğrencilerin staj, saha eğitimleri ile uygulamalı ders ve faaliyetlerinin kurumlarla iş birliği sağlanarak gerçekleştirilmesine yönelik planlamaların yapıldığı senato toplantısı, eğitim-öğretim süreçleri, salgın ve rehberlik hizmetlerine yönelik fikirlerin beyan edilmesinin ardından sona erdi.