Rektör Demir’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

25.02.2021

Batman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretlerde Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Cumhurbaşkanı Danışmanı Yasin Aktay ve Dicle Kalkınma Ajansı üyeleri Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Demir’in yeni dönemde Batman Üniversitesi için önemli projeleri hayata geçireceğine inandıklarını belirten Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Cumhurbaşkanı Danışmanı Yasin Aktay ve Dicle Kalkınma Ajansı üyeleri, bu görevin üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ettiler.

Batman Üniversitesinin gelişimine katkı sağlayarak bölgede yeni çalışmaları hayata geçirmek istediklerini anlatan Rektör Demir, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Cumhurbaşkanı Danışmanı Yasin Aktay ve Dicle Kalkınma Ajansı üyelerine teşekkür etti.