Rektör Demir’e Ziyaretler Devam Ediyor

03.03.2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, rektörlük görevine atanmasının ardından gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Rektör Demir’i makamında ziyaret eden Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar dilediler.

Şehrin ve bölgenin dinamikleri ile uyumlu bir yapıda çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, bu konuda şehrin ve bölgenin desteklerini de beklediğini kaydetti.

Kalkınma ve gelişim odaklı çalışmaların yanı sıra nitelikli eğitimin hayata geçirilmesi konusunda önemli projeler gerçekleştirmek istediklerini anlatan Rektör Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı’ya günün anısına hediye takdim etti.