TPAO Batman Bölge Müdürü Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti

06.03.2021

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ülkemizin petrol ve doğalgaz üretimini artırmak amacıyla önemli çalışmalar yürüten TPAO’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek yürüttükleri faaliyetlerde başarılar dileyen Rektör Demir, yapılabilecek iş birlikleri hakkında Mustafa Demir ile istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, günün anısına TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’e hediye takdim etti.