Vali Şahin’den Rektör Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

23.02.2021

Batman Valisi Hulusi Şahin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Şahin ile Rektör Demir üniversitemiz ile ilgili istişarelerde bulundular.

Vali Şahin, üniversitelerin şehrin gelişimi için çok önemli kurumlar olduğunu dile getirerek üniversitenin gelişimi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Demir, Batman Üniversitesini daha ileriye taşımak için hazırladıkları projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye başlayacaklarını kaydetti.

Rektör Demir, ziyaret sonunda günün anısına  Vali Şahin’e plaket takdim etti.